Unum Tax söker uppsatspraktikanter

Studerar du juridik, är du i slutet av din utbildning och är du intresserad av skatterätt? Hos oss finns möjligheten att få en inblick i vardagen som jurist på en oberoende skattebyrå genom uppsatspraktik på vårt kontor.

Vilka är vi?

Unum Tax är en oberoende fullservicebyrå inom skatterätt med fokus på high-end rådgivning. Vi arbetar bland annat med svensk och internationell företagsbeskattning, moms och skatteprocesser. Vidare bistår vi stiftelser och ideella föreningar med såväl civil- som skatterättslig rådgivning. Vi har klienter inom alla branscher och brinner starkt för att leverera effektiv och anpassad rådgivning efter varje klients behov.

Vem är du?

Vi söker dig som är i slutet av juristutbildningen och vill genomföra praktik hos oss i samband med ditt examensarbete. Du har ett stort intresse för skatterätt och är som person positiv, driven och har lätt för att samarbeta. Du bör vara nyfiken på arbetet som konsult där klientens behov är i fokus.

Vad erbjuder vi?

Som uppsatspraktikant kommer du under tio veckor att vara involverad i en bred variation av ärenden och arbeta nära våra delägare och medarbetare. Du kommer få praktisk erfarenhet av klientrelaterad rådgivning och biträda med bl.a. rättsutredningar, bedömningar och annat klientrelaterat arbete.

Vi tror mycket på den individuella utvecklingen vilket innebär att du kommer att erbjudas en stor variation i ditt arbete och samtidigt ha möjlighet att skriva på din uppsats samt bolla dina tankar och idéer med våra erfarna jurister.

Låter detta intressant?

Vi tar löpande emot ansökningar för uppsatspraktik hos oss, skicka in din ansökan snarast via e-post till [email protected]. Urval sker löpande. 

Din ansökan bör innehålla:

  • CV
  • Betyg/resultatintyg
  • Personligt brev med information om vilket ämne du vill skriva uppsats inom
  • Önskat start- och slutdatum för uppsatspraktiken
  • Eventuella riktlinjer avseende uppsatspraktiken från universitetet

Dela detta med dina kontakter