Unum Tax söker skattejurister

Unum Tax växer och nu vill vi förstärka verksamheten. Vi söker två skattejurister med fokus på företagsbeskattning. Vidare söker vi en jurist med intresse för civil- och skatterättsliga frågor med fokus på stiftelser och ideella föreningar.

Vilka är vi?

Unum Tax är en oberoende skattebyrå med fokus på ”high-end” skatterådgivning. Vi arbetar med bland annat svensk och internationell företagsbeskattning, moms och skatteprocesser. Vidare bistår vi stiftelser och ideella föreningar med såväl civil- som skatterättslig rådgivning.

Våra klienter finns inom alla branscher. Vi brinner starkt för att hjälpa våra klienter genom effektiv och anpassad rådgivning.

Vem är du?

För att förstärka vårt erbjudande inom företagsbeskattning söker vi:

  • En junior jurist som är nyexaminerad eller har ett par års erfarenhet av skattefrågor från advokatbyrå, skattebyrå eller revisionsbyrå.
  • En senior jurist som har 4–6 års erfarenhet av skattefrågor från advokatbyrå, skattebyrå eller revisionsbyrå.

För att förstärka vårt erbjudande som riktar sig mot stiftelser och ideella föreningar söker vi:

  • En jurist med stort intresse för civil- och skatterättsliga frågor med fokus på stiftelser och ideella föreningar. Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande.

Vi ser gärna att du besitter följande kvalifikationer:

  • Juristexamen
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Notarietjänstgöring är meriterande

För att komma till din fulla rätt hos oss bör du vara positiv, driven och ha lätt för att samarbeta. Vidare bör du vara analytisk och ha en stark vilja att utvecklas och utmanas genom att knäcka svåra frågor tillsammans med några av branschens mest erfarna konsulter inom området.

Vad erbjuder vi? 

Du kommer att få arbeta med mycket intressanta ärenden och klienter. Vi är en platt organisation vilket gör att du direkt får möjlighet att arbeta nära erfarna och seniora kollegor. Vi tror mycket på den individuella utvecklingen vilket innebär att du kommer att erbjudas en stor variation i ditt arbete. Vi tror också på delaktighet vilket gör att du får vara med och påverka och vara en del i att utveckla en byrå med ambitionen att rankas som den främsta på marknaden.

Låter detta intressant?

Skicka då in din ansökan snarast via e-post till kontakt@unumtax.se. Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Kontakta gärna oss om du har några frågor.

Dela detta med dina kontakter